עוגת תפוחים ממכרת
- Sharon Shenhav-Tal
- 25 ביולי 2024
- זמן קריאה 1 דקות

עוגת תפוחים קלה מאוד להכנה, מרשימה וממכרת...
טעימה חמה עם כדור גלידה או קצפת (אפשר גם בלי... 😉) או קרה. מה שבטוח הוא שהיא תיגמר מהר 😊
מצרכים לתבנית 26:
8 תפוחים מוזהבים
3 ביצים שלמות
חצי כוס סוכר - מתוך הכמות הזאת להשאיר בצד כף סוכר לפיזור על העוגה לפני האפייה
200 גרם רסק תפוחים + חצי כפית סודה לשתייה
כוס וחצי קמח כוסמין עם כפית אבקת אפייה
לזרייה כף סוכר קנים (שהשארנו בצד) וכפית קינמון
אופן ההכנה:
1. לחמם תנור לחום של 160 מעלות.
2. להקציף את הביצים השלמות עם הסוכר לקצף בהיר ותפוח.
3. להוריד את מהירות המיקסר ולהוסיף את רסק התפוחים עם חצי כפית סודה לשתייה ולערבב מעט.
4. להוסיף קמח כוסמין מלא עם כפית אבקת אפייה ולערבב עד להטמעה מלאה.
5. לקלף את התפוחים ולפרוס במנדולינה או במעבד מזון.
6. לשמן/ לרפד תבנית אפייה.
7. לצקת חצי מהבלילה לתבנית.
8. לשפוך את התפוחים החתוכים לתבנית ולהדקם.
9. לצקת את יתר הבלילה מעל התפוחים ולפזר מעל כף סוכר קנים וכפית קינמון.
10. לאפות כשעה ורבע שעה. ניתן לאכול חם או קר.
בתאבון!🥮




תגובות